حتما برای شما هم این سوال ایجاد شده است که ساختار کابل حرارتی چگونه است و یا عملکرد کابلهای حرارتی به چه صورت است.
برای خواندن مطالب مفید درباره ی چگئنگی ساختار کابل حرارتی در ادامه با ما همراه باشید
کابلهای حرارتی به طور کلی به دو دسته ی کابلهای توان ثابت و کابلهای خود تنظیم تقسیم میشوند.
ساختار کابلهای حرارتی را میتوان به اینصورت توضیح داد، یک یا دو مدار الکتریکی موازی را در نظر بگیرید که بین آنها با مواد ترکیبی از سیلیکون کربن و پلیمر پر شده است. این نوع کابل حرارتی حتی بدون وصل شدن به تجهیزات جانبی و تنها با اتصال به برق عمل خود را آغاز میکند.
عملیات گرم شدن کابل حاصل انتقال انرژی از دو رشته ی مئازی هادی برق و تاثیر آنها بر روی مواد کربی واسط است. کابلهای حرارتی خود تنظیم دارای عملکردی هوشمند میباشند. به طور مثال اگر این نوع کابل حرارتی را به طول 100 متر در محلی استفاده کنیم و از این طول 50 متر در افتاب و یا محل گرمتر باشد و 50 متر ما بقی کابل در محل سرد تری باشد قسمت اول کابل حرارتی دمای پایین تری را نسبت به قسمت دوم دارا است. این در صورتی است که کابل به طور یک تکه و بدون قطعی نصب و مورد استفاده گردیده است.
روی برخی کابلهای حرارتی بافتی فلزی به صورت مورب دیده میشود که در اصطلاح به آن برید گفته میشئد. کار برید در کابلهای حرارتی جلوگیری از وقوع انفجار است. پس کابلهای حرارتی برید دار ضد انفجار نیز هستند.
از مزایای کابلهای حرارتی میتوان به مقاومت در برابر خوردگی و نور خورشید ،انعطاف پذیری در اجرا ضمن داشتن استحکام، قیمت مناسب، داشتن استانداردهای معتبر،نصب سریع،کاهش هزینههای انرژی اشاره کرد که البته این ها فقط یه بخش کوچیک از مزایای کابل حرارتی هستن.
کابلهای حرارتی میتوانند با وصل شدن به تجهیزات جانبی کابلهای حرارتی سیستم یک پارچه و بدون نقص را ایجاد کنند. بدیهی ست هر چه سیستم هوشمند تر و بی نیاز از دخالت انسان باشد لذت بیشتر و به طبع بازدهی بالاتری ایجاد میکند.
از لوازمهای جانبی کابل هلی حرارتی میتوان به ترموستاتهای صنعتی اشاره کرد که ضد انفجار و عملکرد دقیق رابه همراه خود خواهد داشت.
مزایای کابلهای حرارتی را اینجا بخوانید